Beats (2018)

Beats

109 minuten 2018

Recensies Beats

Rotten Tomatoes 97

Filmposter Beats

Een jonge tiener is een echt muzikaal talent. Hij leeft echter teruggetrokken omdat hij lijdt onder het verlies van zijn zus. Hij ontmoet een gedesoriënteerde manager die in zijn muzikale carrière op het goede spoor probeert te komen. Tussen de twee ontstaat een onwaarschijnlijke vriendschap. Verenigd door hun wederzijdse liefde voor hiphop trachten ze elkaar te bevrijden van de demonen uit hun verleden en door te breken in de muziekscene van de stad.
Filmposter Filmposter Beats

Regisseur Beats

Chris Robinson

Schrijvers Beats

Miles Orion Feldsott

Cast Beats

Anthony Anderson
Emayatzy Corinealdi
Khalil Everage
Evan J Simpson
Ashley Jackson
Ahmad Nicholas Ferguson

Beats

Wil jij weten waar Beats op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beats draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beats informatie

Benieuwd waar Beats over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beats. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beats al heeft ontvangen.

Beats trailer

Benieuwd of Beats iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beats jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beats kunt kijken!