Bedtime Stories (2008)

6 Angst Geweld
Het leven van Skeeter verandert voorgoed wanneer de verhalen die hij aan zijn nichtje en neefje vertelt voor het slapen gaan, op mysterieuze wijze tot leven komen.

Bedtime Stories

6 Angst Geweld
120 minuten Komedie, Avontuur, Fantasie, Familie, Romantiek, Amusement 2008

Recensies Bedtime Stories

Metacritic: 33,1
MovieMeter: 3,07
Rotten Tomatoes 26

Filmposter Bedtime Stories

Het leven van Skeeter verandert voorgoed wanneer de verhalen die hij aan zijn nichtje en neefje vertelt voor het slapen gaan, op mysterieuze wijze tot leven komen.

Wanneer klusjesman Skeeter (Adam Sandler) een tijdje op de kinderen van zijn zus Wendy moet passen blijkt hij een getalenteerd verhalenverteller. Hij vertelt de mooiste en meest fantasierijke verhalen aan zijn kleine neefje en nichtje, allemaal met zichzelf in de hoofdrol. Ook geeft Skeeter ze de gelegenheid om met hem mee te doen: allebei de kinderen mogen elke avond verzinnen hoe de verhalen aflopen. Maar dan gebeurt er iets vreemds. Alle verzinsels die Skeeter’s neefje en nichtje in de verhalen met hem laten gebeuren, komen de dag nadat ze die uitgesproken hebben uit. In het begin is dat nog leuk, maar de dingen die de twee kinderen verzinnen worden steeds groter en gevaarlijker, waardoor ome Skeeter al gauw niet meer weet wat hij meemaakt.

Bekijk het aanbod van Bedtime Stories

Filmposter Filmposter Bedtime Stories

Regisseurs Bedtime Stories

Adam Shankman

Adam Schankman

Schrijvers Bedtime Stories

Tim Herlihy

Matt Lopez

Cast Bedtime Stories

Keri Russell
Adam Sandler
Guy Pearce
Russell Brand

Bedtime Stories

Wil jij weten waar Bedtime Stories op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bedtime Stories draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bedtime Stories informatie

Benieuwd waar Bedtime Stories over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bedtime Stories. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bedtime Stories al heeft ontvangen.

Bedtime Stories trailer

Benieuwd of Bedtime Stories iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bedtime Stories jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bedtime Stories kunt kijken!