Before Sunrise (2013)

Before Sunrise

70 minuten Drama 2013

Recensies Before Sunrise

Filmposter Before Sunrise

De film vertelt een nacht uit het leven van Erdal en Mercan. Ondanks de meedogenloze duisternis en de bijtende kou gaan vader en zoon aan het werk. Met hun handkar halen ze verse kruiden en sla op bij grote winkels en proberen die in het donker op straat te verkopen. Als straatventers krijgen ze te maken met de politie. Met de agenten op hun hielen proberen ze hun waren te verkopen. Maar als een deel van de groenten verkocht is wordt hun handkar gestolen. Ze moeten hun waar nu op hun rug dragen. Vader en zoon gaan verder met venten terwijl ze ook hun handkar terug moeten vinden en uit handen van de politie willen blijven. Zullen ze hun handkar voor de dageraad terugvinden?
Filmposter Filmposter Before Sunrise

Regisseur Before Sunrise

Murat Eroglu

Schrijvers Before Sunrise

Murat Eroglu

Cast Before Sunrise

Emre Kentmenoglu
Gürkan Korkmaz
Ugur Erzengin
Kadir Selcuk

Filmagenda van Before Sunrise

Before Sunrise

Wil jij weten waar Before Sunrise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Before Sunrise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Before Sunrise informatie

Benieuwd waar Before Sunrise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Before Sunrise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Before Sunrise al heeft ontvangen.

Before Sunrise trailer

Benieuwd of Before Sunrise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Before Sunrise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Before Sunrise kunt kijken!