Before Sunset

Before Sunset

80 minuten Drama, Romantiek 2004
Metacritic: 90,1
MovieMeter: 3,63
Rotten Tomatoes 95
Negen jaar geleden brachten de Amerikaan Jesse en de Franse Celine een perfecte dag met elkaar door in Wenen. Nu, 9 jaar later, komen ze elkaar voor het eerst sindsdien weer tegen. Jesse is in Parijs om zijn boek over de gebeurtenissen van die dag te promoten. In de kleine anderhalf uur die de twee hebben voor Jesse naar het vliegveld moet praten de twee bij over wat er sindsdien in hun leven is gebeurd. Al snel blijkt hoe groot de impact van hun vorige ontmoeting het afgelopen decennium op hun leven is geweest.

Geregisseerd door

Richard Linklater

Schrijvers

Julie Delpy

Ethan Hawke

Richard Linklater

Kim Krizan

Cast

Julie Delpy
Ethan Hawke
Vernon Dobtcheff
Louise Lemoine Torrès

Filmagenda van Before Sunset

Before Sunset

Wil jij weten waar Before Sunset op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Before Sunset draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Before Sunset informatie

Benieuwd waar Before Sunset over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Before Sunset. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Before Sunset al heeft ontvangen.

Before Sunset trailer

Benieuwd of Before Sunset iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Before Sunset jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Before Sunset kunt kijken!