https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/171529-6aeff1d4bac9fef29acb51fcb5a2730e5ef17c96/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Beginning (2021)

16 Geweld Grof taalgebruik

Beginning

16 Geweld Grof taalgebruik
125 minuten 23-09-2021

Recensies Beginning

MovieMeter: 2,91

Filmposter Beginning

Als extremisten de kerk van de Jehova’s Getuigen platbranden, is de maat vol voor Yana. Ze is de vrouw van kerkgemeenteleider David, maar wil weg van het Georgische platteland. David doet haar angst af als irrationele overgevoeligheid en vertrekt naar de kerkoudsten om geld te regelen voor het herbouwen van de kerk. Hoewel Yana steeds meer afstand neemt van de wereld die ze dacht te kennen, worstelt ze tegelijkertijd om haar eigen verlangens te begrijpen.

Bekijk het aanbod van Beginning

Beginning Beginning
Filmposter Filmposter Beginning

Regisseur Beginning

Dea Kulumbegashvili

Schrijvers Beginning

Onbekend

Cast Beginning

Kakha Kintsurashvili
Ia Sukhitashvili
Rati Oneli
Saba Gogichaishvili

Filmagenda van Beginning

Beginning

Wil jij weten waar Beginning op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beginning draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beginning informatie

Benieuwd waar Beginning over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beginning. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beginning al heeft ontvangen.

Beginning trailer

Benieuwd of Beginning iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beginning jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beginning kunt kijken!