Beiaardconcert: Maurits Bunt (2022)

Beiaardconcert: Maurits Bunt

60 minuten 12-08-2022
In augustus kun je op ons dakterras opnieuw gratis komen luisteren naar Beiaardconcerten vanuit de Eusebiustoren! Het gaat om twee vrijdagmiddagen in augustus van 12:00 tot 13:00 uur: op 12 augustus speelt Tommy van Doorn Disney- en filmmuziek en op 26 augustus staat er een concert gepland van Maurits Bunt, de jongste beiaardier van Nederland. De concerten beginnen om 12:00 uur in de Eusebiustoren (zonder publiek) en zijn o.a. gratis te beluisteren in de buitenzaal op het dak van Focus Filmtheater (Audrey Hepburnplein 1, Arnhem). Wel graag online een (gratis) kaartje aanschaffen. Maurits Bunt (*1997) is organist, klavecinist, kerkmusicus en beiaardier. Hij studeerde orgel bij Sietze de Vries (privé), Bas de Vroome en Aart Bergwerff, improvisatie bij Hayo Boerema en kerkmuziek bij Hanna Rijken en Arie Hoek aan het Codarts conservatorium Rotterdam. De masterstudies orgel bij Ton Koopman (oude muziek literatuur) en Hayo Boerema (improvisatie), en beiaard bij Frans Haagen en Christiaan Winter sloot hij beide cum laude af. Momenteel studeert hij klavecimbel bij Ton Koopman en Tini Mathot. Maurits is werkzaam als stadsbeiaardier van Groningen en als beiaardier van Epe. Hij is kerkmusicus van de Evangelisch Lutherse kerk in Apeldoorn en programmeur van de serie Bergkerkconcerten Deventer. Als orgel-, klavecimbel- en beiaarddocent is hij verbonden aan de Muziekschool Barneveld en geeft hij privélessen. Meer informatie: www.mauritsbunt.nl

Regisseur Beiaardconcert: Maurits Bunt

Onbekend

Schrijvers Beiaardconcert: Maurits Bunt

Onbekend

Cast Beiaardconcert: Maurits Bunt

Onbekend

Filmagenda van Beiaardconcert: Maurits Bunt

Beiaardconcert: Maurits Bunt

Wil jij weten waar Beiaardconcert: Maurits Bunt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beiaardconcert: Maurits Bunt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beiaardconcert: Maurits Bunt informatie

Benieuwd waar Beiaardconcert: Maurits Bunt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beiaardconcert: Maurits Bunt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beiaardconcert: Maurits Bunt al heeft ontvangen.

Beiaardconcert: Maurits Bunt trailer

Benieuwd of Beiaardconcert: Maurits Bunt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beiaardconcert: Maurits Bunt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beiaardconcert: Maurits Bunt kunt kijken!