Bellinga’s : Huis op Stelten (2022)

Bellinga’s : Huis op Stelten

13-08-2022
De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen. Nu alleen de kinderen thuis zijn en met oppas Bets het huis op stelten zetten, moet inbreken toch een eitje zijn. Maar dat is buiten Luan en Lucilla Bellinga gerekend. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker en zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen.

Regisseur Bellinga’s : Huis op Stelten

Armando de Boer

Schrijvers Bellinga’s : Huis op Stelten

Onbekend

Cast Bellinga’s : Huis op Stelten

Rienus Krul
Hetty Heyting
Andre Dongelmans
Rian Gerritsen
Luan Bellinga
Lucilla Bellinga
Daniel Bellinga
Luxy Bellinga
Fara Bellinga
Lucius Bellinga

Filmagenda van Bellinga’s : Huis op Stelten

Bellinga’s : Huis op Stelten

Wil jij weten waar Bellinga’s : Huis op Stelten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bellinga’s : Huis op Stelten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bellinga’s : Huis op Stelten informatie

Benieuwd waar Bellinga’s : Huis op Stelten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bellinga’s : Huis op Stelten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bellinga’s : Huis op Stelten al heeft ontvangen.

Bellinga’s : Huis op Stelten trailer

Benieuwd of Bellinga’s : Huis op Stelten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bellinga’s : Huis op Stelten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bellinga’s : Huis op Stelten kunt kijken!