Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten (2024)

Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

70 minuten 23-07-2024
Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen! Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

Regisseur Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

Armando de Boer

Schrijvers Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

Onbekend

Cast Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

Luan Bellinga
Lucilla Bellinga
Luxy Bellinga
Daniel Bellinga
Lucius Bellinga
Hetty Heijting
Steven Kazan
Fara Bellinga
Johnny Kraaijkamp

Filmagenda van Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten

Wil jij weten waar Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten informatie

Benieuwd waar Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten al heeft ontvangen.

Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten trailer

Benieuwd of Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bellinga's (De) : Pretpark op Stelten kunt kijken!