Benefietconcert SAHDW (2023)

Benefietconcert SAHDW

25-09-2023
Groot jubileumbenefietconcert in Landvast. Zaal open vanaf 20.00 uur, band speelt vanaf 21.00 uur 3 sessies van 45 minuten, in de pauze is er een verloting met mooi prijzen. Op 11 november is het zover. SAHDW speelt voor dagbehandeling Oncologie Albert Schweiter ziekenhuis. Savonds Als Het Donker Wordt ,of kortweg SAHDW, heeft zich gespecialiseerd in het "in een akoestisch jasje steken" van de allermooiste Engelstalige hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek .Daar zit veel, heel veel, muziek uit de top 2000 tussen. Maar de band speelt ook nummers waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze de Top 2000 nooit hebben gehaald. Elk optreden van SAHDW is zowel voor de "oudere jongeren als de jonge ouderen" één groot feest van herkenning.

Regisseur Benefietconcert SAHDW

Onbekend

Schrijvers Benefietconcert SAHDW

Onbekend

Cast Benefietconcert SAHDW

Onbekend

Filmagenda van Benefietconcert SAHDW

Benefietconcert SAHDW

Wil jij weten waar Benefietconcert SAHDW op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Benefietconcert SAHDW draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Benefietconcert SAHDW informatie

Benieuwd waar Benefietconcert SAHDW over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Benefietconcert SAHDW. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Benefietconcert SAHDW al heeft ontvangen.

Benefietconcert SAHDW trailer

Benieuwd of Benefietconcert SAHDW iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Benefietconcert SAHDW jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Benefietconcert SAHDW kunt kijken!