Bennie Stout (2011)

AL

Bennie Stout

AL
92 minuten Avontuur, Muziek, Familie, Musical, Humor, Amusement 2011

Recensies Bennie Stout

MovieMeter: 3,1

Filmposter Bennie Stout

Nederland, jaren dertig. Benjamin Stout doet zijn naam vaak eer aan. Samen met zijn zeepkist, een zelfgemaakt trapauto, zet hij de boel regelmatig op stelten. Bovenaan zijn verlanglijstje voor Sinterklaas staat de nieuwe glimmende trapauto die hij in de etalage van de speelgoedwinkel heeft gezien. Maar het is crisistijd en Bennie’s vader besluit om voorlopig in Spanje te blijven om extra geld te verdienen. Bennie heeft nu nog maar één wens: Sinterklaas moet er voor kunnen zorgen dat zijn vader snel thuis komt zodat ze met de hele familie pakjesavond kunnen vieren. Al snel komt Bennie erachter dat het niet zo makkelijk is. Hij besluit zijn vader zelf op te halen. Hij schrijft zijn naam bij de 'stoute kinderen' in Het Grote Boek van Sinterklaas. Want als 'stout jongetje' moet hij in de zak mee naar Spanje...
Filmposter Filmposter Bennie Stout

Regisseur Bennie Stout

Johan Nijenhuis

Schrijvers Bennie Stout

Wijo Koek

Cast Bennie Stout

Hanna Verboom
Diederik Ebbinge
Koen Dobbelaer
Koert-Jan de Bruijn
Marijn Bekkenk

Alternatieve titels

Bennie Stout

Bennie Brat

Filmagenda van Bennie Stout

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Bennie Stout draait helaas niet in de bioscoop

Bennie Stout

Wil jij weten waar Bennie Stout op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bennie Stout draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bennie Stout informatie

Benieuwd waar Bennie Stout over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bennie Stout . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bennie Stout al heeft ontvangen.

Bennie Stout trailer

Benieuwd of Bennie Stout iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bennie Stout jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bennie Stout kunt kijken!