https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203549-5bf79afe2dbf8035eb97a9bb41f4755ae1a29ebd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Beautiful Beings (2022)

Hartverwarmende coming- of-age van een groepje vrienden in Reykjavik die hun ontluikende leven naar volwassenheid aan het ontdekken is.

Beautiful Beings

123 minuten 29-09-2022

Filmposter Beautiful Beings

Hartverwarmende coming- of-age van een groepje vrienden in Reykjavik die hun ontluikende leven naar volwassenheid aan het ontdekken is.

Addi woont met zijn excentrieke moeder in het IJslandse Reykjavik. Na een incident met zijn klasgenoot Balli die gepest wordt, besluit hij zich over hem te ontfermen. Samen met twee van zijn kameraden verkent het kwartet hun ontluikende leven naar volwassenheid. Ze schromen niet voor agressie en geweld, maar ze leren ook over onderlinge loyaliteit en genegenheid. Als hun gedrag verder escaleert zoekt Addi naar manieren om hem en zijn vrienden terug te brengen naar een veiliger pad.

Bekijk het aanbod van Beautiful Beings

Beautiful Beings Beautiful Beings Beautiful Beings
Filmposter Filmposter Beautiful Beings

Regisseur Beautiful Beings

Guðmundur Arnar Guðmundsson

Schrijvers Beautiful Beings

Onbekend

Cast Beautiful Beings

Birgir Dagur Bjarkason
Áskell Einar Pálmason
Viktor Benóný Benediktsson

Alternatieve titels

Berdreymi

Beautiful Beings

Filmagenda van Beautiful Beings

Beautiful Beings

Wil jij weten waar Beautiful Beings op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beautiful Beings draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beautiful Beings informatie

Benieuwd waar Beautiful Beings over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beautiful Beings. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beautiful Beings al heeft ontvangen.

Beautiful Beings trailer

Benieuwd of Beautiful Beings iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beautiful Beings jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beautiful Beings kunt kijken!