https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/184939-e7a6017266434594e8337dbe74cc2606d062c89b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Berend Botje (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Berend Botje

AL
80 minuten 29-09-2021

Filmposter Berend Botje

Berend Botje is een stoer meisje met een levendige fantasie. Zij is de jongste telg uit de mysterieuze kapiteinsfamilie Botje die verder bestaat uit vader Berend en opa Berend. De avonturen van de Botjes zijn zó bijzonder, dat niemand gelooft dat ze echt zijn gebeurd. Maar Berend weet wel beter. Als de stad in de ban raakt van een uitzonderlijk vogelei, is zij ervan overtuigd dat het om een Knoetel Ei gaat, dat alleen uitkomt op een verborgen eiland. Ze besluit de gewaagde tocht naar het eiland zelf te maken. Want voor Berend is niets onmogelijk!

Regisseur Berend Botje

Mans van den Berg

Schrijvers Berend Botje

Onbekend

Cast Berend Botje

Thomas Acda
Doris Zuijderland
Klaas van Kruistum
Carlijn van Ramshorst
Celina
Justin Dos Santos
Pjotr
Zomayra

Filmagenda van Berend Botje

Berend Botje

Wil jij weten waar Berend Botje op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Berend Botje draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Berend Botje informatie

Benieuwd waar Berend Botje over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Berend Botje. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Berend Botje al heeft ontvangen.

Berend Botje trailer

Benieuwd of Berend Botje iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Berend Botje jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Berend Botje kunt kijken!