Bergman Island (2022)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Bergman Island

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
100 minuten Drama 09-06-2022
Het Amerikaanse stel Chris en Tony werken beiden aan een script voor een nieuwe film. Ze besluiten een zomer lang op werkvakantie richting het Zweedse eiland Fårö te gaan. Een heilige plek voor filmliefhebbers, aangezien de legendarische filmregisseur Ingmar Bergman op het eiland woonde en werkte. Het koppel hoopt op die iconische plek inspiratie te vinden voor hun nieuwe projecten. Terwijl de zomer voorbijgaat en hun scripts vorderen, verandert de dynamiek tussen Chris en Tony en vervagen de lijnen tussen fictie en realiteit te midden van het wilde landschap.

Regisseurs Bergman Island

Mia Hansen-Løve

Mia Hansen-Love

Schrijvers Bergman Island

Mia Hansen-Løve

Cast Bergman Island

Greta Gerwig
John Turturro
Tim Roth
Anders Danielsen Lie
Mia Wasikowska
Vicky Krieps

Filmagenda van Bergman Island

Bergman Island

Wil jij weten waar Bergman Island op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bergman Island draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bergman Island informatie

Benieuwd waar Bergman Island over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bergman Island. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bergman Island al heeft ontvangen.

Bergman Island trailer

Benieuwd of Bergman Island iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bergman Island jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bergman Island kunt kijken!