Berlin Bouncer

Berlin Bouncer

87 minuten 2018
Deze film beschrijft een stukje culturele geschiedenis van Berlijn, van de val van de Berlijnse muur tot het heden. De biografieën van drie legendarische portiers: Frank, Sven en Smiley. Eind jaren tachtig kwam Frank Künster van West-Duitsland naar Berlijn, waar Smiley Baldwin, een Amerikaanse GI, de grens naar Oost-Berlijn bewaakte en Sven Marquardt, een jonge punker en fotograaf aan de andere kant van de Muur, verrast was te zien dat de muur werd gesloopt. Het duurde niet lang voordat alle drie zich aangetrokken voelden tot het wilde nachtleven van de stad in de jaren negentig, waar ze al snel de legendarische 'bewakers' werden van de hipste clubs.

Geregisseerd door

David Dietl

Schrijvers

David Dietl

Cast

Frank Künster
Smiley Baldwin
Sven Marquardt

Bioscoopagenda van Berlin Bouncer

Helaas draait Berlin Bouncer niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Berlin Bouncer

Wil jij weten waar Berlin Bouncer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Berlin Bouncer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Berlin Bouncer informatie

Benieuwd waar Berlin Bouncer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Berlin Bouncer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Berlin Bouncer al heeft ontvangen.

Berlin Bouncer trailer

Benieuwd of Berlin Bouncer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Berlin Bouncer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Berlin Bouncer kunt kijken!