Benedetta (2021)

Benedetta

127 minuten 04-12-2021
In staat tot het verrichten van wonderen op jonge leeftijd heeft haar aanwezigheid een grote en blijvende impact op de rest van de gemeenschap. Benedetta, in het Engels ook bekend onder de naam Blessed Virgin, is het werk van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, onder meer bekend van Zwartboek, Total Recall en Basic Instinct. Verhoeven fungeert naast regisseur ook als schrijver, naast onder meer David Birke en Gerard Soeteman.

Regisseur Benedetta

Onbekend

Schrijvers Benedetta

Onbekend

Cast Benedetta

Onbekend

Benedetta

Wil jij weten waar Benedetta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Benedetta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Benedetta informatie

Benieuwd waar Benedetta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Benedetta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Benedetta al heeft ontvangen.

Benedetta trailer

Benieuwd of Benedetta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Benedetta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Benedetta kunt kijken!