Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano (2024)

Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

21-06-2024
Pianist Bernd van den Bos is groot bewonderaar van Freddie Mercury. Mercury streefde naar perfectie in zijn samenwerking met anderen. Bernd kan zich daar wel in vinden. Al geruime tijd reist Bernd bijna onafgebroken mee op tournee met bekende artiesten uit de Nederlandse entertainmentindustrie. Hij is de vaste pianist van Brigitte Kaandorp en heeft op het podium gestaan met Paul de Leeuw, Jenny Arean, Louis van Dijk, André van Duin, Simone Kleinsma en zelfs Muziekvereniging Kunst Adelt uit Hapert. Ook is hij de pianist en bandleider in het tv-programma 'Klassiekers met Kleinsma'. Plaats Bernd achter een vleugel en je zult een buitengewone ervaring beleven. Momenteel reist hij door het land met zijn eigen theaterproductie Freddie Mercury on piano. Deze show is voortgekomen uit zijn vorig jaar uitgebrachte album 'Freddie', waarop Bernd prachtige nummers van Freddie Mercury heeft gearrangeerd die hij solo op de vleugel zal spelen. Net zoals Freddie, is Bernd ook een fervent liefhebber van klassieke muziek. Deze invloeden zul je zeker terug horen tijdens de voorstelling. Het is een verrassende en unieke ervaring! Tijdens de show krijgt het publiek de gelegenheid om improvisaties aan Bernd te vragen van hun favoriete Queen/Mercury-nummers en er zal ook een gastoptreden zijn van een lokale artiest.

Regisseur Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

Onbekend

Schrijvers Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

Onbekend

Cast Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

Onbekend

Filmagenda van Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano

Wil jij weten waar Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano informatie

Benieuwd waar Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano al heeft ontvangen.

Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano trailer

Benieuwd of Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bernd van de Bos - Freddie Mercury on Piano kunt kijken!