Bert Heerink 70 Anniversary Tour (2024)

Bert Heerink 70 Anniversary Tour

90 minuten 18-06-2024
Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Na de buitenlandse tours volgde een verrassende Nederlandstalige carrière met een gouden plaat voor Storm na de Stilte . Zes maal platina was er voor het minialbum waarop Juli July stond. Heerink schitterde daarna o.a. als frontman van Kayak en als vertolker van nummers uit diverse Disneyfilms waaronder de kaskraker Tarzan ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) Bert werkte met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands Orkest in diverse theaterproducties. Recenter was Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project. Bij deze band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. PFP wordt al jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde o.a. met Waylon en Van Dik Hout.. Op dit moment toert Bert met Heroes of Rock en Classic Country en wordt er gewerkt aan het tweede album van de AOR band van Bert, Royal Flush. Woensdag 27 september 20.00 uur Toegangsprijs € 12,50 Donateurs € 10,00

Regisseur Bert Heerink 70 Anniversary Tour

Onbekend

Schrijvers Bert Heerink 70 Anniversary Tour

Onbekend

Cast Bert Heerink 70 Anniversary Tour

Onbekend

Bert Heerink 70 Anniversary Tour

Wil jij weten waar Bert Heerink 70 Anniversary Tour op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bert Heerink 70 Anniversary Tour draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bert Heerink 70 Anniversary Tour informatie

Benieuwd waar Bert Heerink 70 Anniversary Tour over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bert Heerink 70 Anniversary Tour. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bert Heerink 70 Anniversary Tour al heeft ontvangen.

Bert Heerink 70 Anniversary Tour trailer

Benieuwd of Bert Heerink 70 Anniversary Tour iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bert Heerink 70 Anniversary Tour jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bert Heerink 70 Anniversary Tour kunt kijken!