https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203268-f91d39a98d7ed9a45a9bbaa13751bfb807c8669b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Beste meneer Bouterse (2022)

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Beste meneer Bouterse

62 minuten 06-10-2022

Filmposter Beste meneer Bouterse

Nadat de ex-president is veroordeeld voor moord, blijft het Surinaamse volk bitter verdeeld. Voor- en tegenstanders van Desi Bouterse zijn niet in staat om de turbulente geschiedenis van het land achter zich te laten. Filmmaker Ananta Khemradj (32) vindt het hoognodig dat Surinamers het gesprek met elkaar aangaan, om daarna als land samen verder te kunnen. Er zijn nog veel vragen. Volgens Bouterse speelde Nederland een rol in relatie tot de 8 decembermoorden. De documenten die dit volgens hem zouden bewijzen liggen achter slot en grendel. Wat klopt er van dit verhaal? Waarom houdt oud-kolonisator Nederland documenten over de jaren 80 in Suriname geheim? Hebben we eerst antwoorden nodig? Ananta wil met haar documentaire een proces van heling op gang brengen voor haar landgenoten, maar ze worstelt met de vraag of ze Bouterse wel of geen podium moet geven. Is dit wel een stap naar de door haar gewenste verzoening tussen haar landgenoten, of gooit ze hiermee olie op het vuur? Beste meneer Bouterse is een hoogstpersoonlijke film van een filmmaakster die bijna bezwijkt onder de verantwoordelijkheid die ze voelt.
Beste meneer Bouterse Beste meneer Bouterse Beste meneer Bouterse Beste meneer Bouterse
Filmposter Filmposter Beste meneer Bouterse

Regisseur Beste meneer Bouterse

Ananta Khemradj

Schrijvers Beste meneer Bouterse

Onbekend

Cast Beste meneer Bouterse

Onbekend

Filmagenda van Beste meneer Bouterse

Beste meneer Bouterse

Wil jij weten waar Beste meneer Bouterse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Beste meneer Bouterse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Beste meneer Bouterse informatie

Benieuwd waar Beste meneer Bouterse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Beste meneer Bouterse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Beste meneer Bouterse al heeft ontvangen.

Beste meneer Bouterse trailer

Benieuwd of Beste meneer Bouterse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Beste meneer Bouterse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Beste meneer Bouterse kunt kijken!