De beste verjaardag ooit (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De beste verjaardag ooit

AL
70 minuten 15-12-2021
Op de verjaardag van een konijntje, met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer, moeten zijn ouders met zijn babyzusje naar de dokter. Koppig besluit hij naar zijn oma te gaan. De tocht door het bos, samen met zijn vriendjes, is een vrolijk en soms spannend avontuur.

Regisseur De beste verjaardag ooit

Michael Ekblad

Schrijvers De beste verjaardag ooit

Onbekend

Cast De beste verjaardag ooit

Onbekend

Alternatieve titels

De beste verjaardag ooit

Best Birthday Ever

Filmagenda van De beste verjaardag ooit

De beste verjaardag ooit

Wil jij weten waar De beste verjaardag ooit op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De beste verjaardag ooit draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De beste verjaardag ooit informatie

Benieuwd waar De beste verjaardag ooit over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De beste verjaardag ooit. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De beste verjaardag ooit al heeft ontvangen.

De beste verjaardag ooit trailer

Benieuwd of De beste verjaardag ooit iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De beste verjaardag ooit jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De beste verjaardag ooit kunt kijken!