De beste verjaardag ooit (2021)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

De beste verjaardag ooit

AL
70 minuten 15-12-2021
Kareltje het konijn woont samen met zijn ouders en zusje in een huis aan de rand van het dorp. Kareltje zit altijd boordevol ideeën en speelt graag met zijn beste vriendjes Kippie en Koekie. Zijn ouders houden veel van hem en hij is gewend altijd alle aandacht te krijgen. Maar dat verandert wanneer zijn zusje Klara wordt geboren. Ineens moet hij rekening houden met de baby, zonder verhaaltje naar bed en nog meer van dat soort dingen. Kareltje probeert zo min mogelijk aan zijn zusje te denken, want morgen is hij jarig. Papa en mama hebben beloofd dat ze bij het meer gaan picknicken en hij kijkt er al dagen naar uit. Maar precies op zijn verjaardag wordt Klara ziek. Ze heeft hele hoge koorts, ze moet naar een dokter. Kareltje is heel erg teleurgesteld. In zijn verdriet en boosheid besluit hij om naar zijn oma te gaan, daar is hij wél altijd welkom. Maar de weg naar oma leidt door het bos. En ook al is dat eigenlijk verboden terrein voor hem, hij gaat toch. In het bos heeft hij allerlei leuke ontmoetingen met de dieren die daar wonen, maar er zijn ook gevaren, zoals de vos. Al snel raakt hij de weg kwijt en belandt in allerlei soorten problemen. Koekie heeft hem stiekem gevolgd en daar moet hij nu ook nog voor zorgen. Gelukkig komt hij ook zijn beste vrienden Monika, Freddy en Willem tegen. Terwijl zijn ouders wanhopig proberen om hem terug te vinden, is het Kareltje en zijn vriendjes ondertussen gelukt om de vos te slim af te zijn. Samen met de andere dieren in het bos hebben ze hem een lesje geleerd dat hij niet snel zal vergeten. En wanneer ze bij de rand van het bos aankomen, zien ze eindelijk het huis van oma Nikkel. Uiteindelijk wordt Kareltje toch vrienden met zijn kleine zusje, zijn ouders zijn opgelucht dat hij terug is gevonden en Kareltje‘s verjaardagsfeest wordt gelukkig alsnog een groot succes.

Regisseur De beste verjaardag ooit

Michael Ekblad

Schrijvers De beste verjaardag ooit

Onbekend

Cast De beste verjaardag ooit

Onbekend

Alternatieve titels

De beste verjaardag ooit

Best Birthday Ever

Filmagenda van De beste verjaardag ooit

De beste verjaardag ooit

Wil jij weten waar De beste verjaardag ooit op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar De beste verjaardag ooit draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

De beste verjaardag ooit informatie

Benieuwd waar De beste verjaardag ooit over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over De beste verjaardag ooit. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies De beste verjaardag ooit al heeft ontvangen.

De beste verjaardag ooit trailer

Benieuwd of De beste verjaardag ooit iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de De beste verjaardag ooit jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij De beste verjaardag ooit kunt kijken!