Bewust Bollenstreek - Woman

Bewust Bollenstreek - Woman

01-04-2020

Recensies Bewust Bollenstreek - Woman

Bewust Bollenstreek organiseert een bijzondere filmavond! Alléén voor vrouwen! Een gloednieuwe women empowering movie (maart 2020) die Bewust Bollenstreek vertoont mét een openingsritueel met Petra Meiburg Natuurcoach en Angela Roelen LiefdeWerk. "Een avond om je te inspireren in jouw vrouw zijn en te voelen hoe je onderdeel uit maakt van een kring van vrouwen. Een avond om dankbaar te zijn voor ons vrouw zijn en onze zegeningen te tellen. Laten we elkaar zien voor de vrouwen die we werkelijk zijn!" Over de film 'Woman' Een intiem en inspirerend portret van tweeduizend vrouwen uit vijftig verschillende landen. Een ode aan de culturele diversiteit en biodiversiteit van gebruiken, kleding, religieuze overtuigingen. Onderwerpen als moederschap, opleiding, huwelijk, economische onafhankelijkheid, seksualiteit, menstruatie en abortus komen voorbij. Getuigenissen van zeer verschillende vrouwen, van staatshoofden en schoonheidskoninginnen tot buschauffeurs. Een film over vrouwelijkheid en de omstandigheden voor vrouwen, die in veel delen van de wereld nog verre van ideaal zijn. Prijs: € 12,50 incl pauzedrankje via Floralis PRAKTISCH Inloop 19.15u Zaal open 19.30u Start 19.45u (met pauze) Napraatcafé 22.00 Sluiting 22.30 Bewust Bollenstreek organiseert tal van evenementen om mensen met elkaar te verbinden in een ontspannen, authentieke sfeer en zo samen te groeien in een bewustere, vrije, blije samenleving in de Bollenstreek. Kijk op de agenda wat Bewust Bollenstreek nog meer organiseert: filmavonden, lezingen bekende sprekers, muziek- en ligconcerten, wandelingen, leeskringen, blotevoetendansen. Vraag de nieuwsbrief aan om de agenda in je mailbox te ontvangen: www.bewustbollenstreek.nl/nieuwsbrief

Regisseur Bewust Bollenstreek - Woman

Onbekend

Schrijvers Bewust Bollenstreek - Woman

Onbekend

Cast Bewust Bollenstreek - Woman

Onbekend

Filmagenda van Bewust Bollenstreek - Woman

Bewust Bollenstreek - Woman

Wil jij weten waar Bewust Bollenstreek - Woman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bewust Bollenstreek - Woman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bewust Bollenstreek - Woman informatie

Benieuwd waar Bewust Bollenstreek - Woman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bewust Bollenstreek - Woman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bewust Bollenstreek - Woman al heeft ontvangen.

Bewust Bollenstreek - Woman trailer

Benieuwd of Bewust Bollenstreek - Woman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bewust Bollenstreek - Woman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bewust Bollenstreek - Woman kunt kijken!