Bharaate

166 minuten 2019

Recensies Bharaate

Filmposter Bharaate

Jagan komt uit een familie die al jaren ayurveda beoefent, een traditie die is geërfd van hun voorouders die zich in Jodhpur hadden gevestigd. Jagan treedt in de voetsporen van zijn familie en werkt ook als een lokale gids om toeristen kennis te laten maken met historische plaatsen. Zijn moeder wil dat hij gaat trouwen, maar Jagan wacht op het vinden van de juiste partner. Wanneer Jagan Radha ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht voor hem, maar het vinden van zijn nog lang en gelukkig leven is moeilijker dan het lijkt.

Bekijk het aanbod van Bharaate

Filmposter Filmposter Bharaate

Regisseur Bharaate

Onbekend

Schrijvers Bharaate

Onbekend

Cast Bharaate

Ketan Karande
Ayyappa P. Sharma
Rachita Ram

Bharaate

Wil jij weten waar Bharaate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bharaate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bharaate informatie

Benieuwd waar Bharaate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bharaate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bharaate al heeft ontvangen.

Bharaate trailer

Benieuwd of Bharaate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bharaate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bharaate kunt kijken!