Bhikari

130 minuten Drama, Familie 2016

Recensies Bhikari

Filmposter Bhikari

Na het afronden van zijn studie in London keert de rijke en gevoelige jongeman Samrat Jaikar terug naar zijn thuis in India. Daar krijgt hij de leiding over het familiebedrijf, waar hij gaat samenwerken met zijn moeder. De twee hebben een perfect leventje, totdat Samrats moeder ziek wordt. Als al het geld in de wereld haar niet kan redden, moet Samrat een keuze maken, een keuze met verstrekkende gevolgen.

Bekijk het aanbod van Bhikari

Filmposter Filmposter Bhikari

Regisseur Bhikari

Ganesh Acharya

Schrijvers Bhikari

Guru Thakur

Cast Bhikari

Sayaji Shinde
Swwapnil Joshi
Kirti Adarkar
Rucha Inamdar

Bhikari

Wil jij weten waar Bhikari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bhikari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bhikari informatie

Benieuwd waar Bhikari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bhikari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bhikari al heeft ontvangen.

Bhikari trailer

Benieuwd of Bhikari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bhikari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bhikari kunt kijken!