https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/118286-03bb156e9517f577c5e0edd23a8368fe947459b3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden (2017)

6
De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

6
110 minuten Komedie, Avontuur, Familie 12-04-2017

Filmposter Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur.

De paardenmeiden Bibi en Tina zijn terug met een superspannend nieuw avontuur. Het begint allemaal als Tina bij haar lievelingspaarden Amadeus en Sabrina op haar beste vriendin Bibi staat te wachten. De meiden gaan op zomerkamp, samen met een aantal studenten uit het buitenland. Het begint allemaal heel leuk, maar al snel ontstaan er irritaties tussen de jongens en de meiden. Na een tijdje splitst de groep zich op in twee teams, die het tegen elkaar opnemen in allerlei activiteiten. Het jongensteam haalt daarbij echt alles uit de kast om van de meiden te winnen. Bibi op haar beurt probeert haar toverkrachten te gebruiken, maar ze merkt tot haar schrik dat die niet werken. Samen met Tina probeert ze erachter te komen wat er aan de hand is. En dan breekt er plotseling een bosbrand uit! Nu zal Bibi toch echt haar magische krachten nodig hebben om een ramp te voorkomen...

Bekijk het aanbod van Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Regisseur Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Detlev Buck

Schrijvers Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Onbekend

Cast Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Erik van der Horst

Alternatieve titels

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Bibi & Tina: Mädchen gegen Jungs

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden

Wil jij weten waar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden informatie

Benieuwd waar Bibi & Tina: jongens tegen de meiden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bibi & Tina: jongens tegen de meiden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bibi & Tina: jongens tegen de meiden al heeft ontvangen.

Bibi & Tina: jongens tegen de meiden trailer

Benieuwd of Bibi & Tina: jongens tegen de meiden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bibi & Tina: jongens tegen de meiden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bibi & Tina: jongens tegen de meiden kunt kijken!