Brainstorm (1999)

Brainstorm

74 minuten Drama 1999

Recensies Brainstorm

MovieMeter: 3,43
Neto is een jongen uit de middenklasse van de Braziliaanse samenleving. Nadat zijn vader drugs vindt in zijn jas, wordt hij naar een psychiatrische inrichting gestuurd. Daar komt hij in aanraking met het corrupte en wrede systeem, die het leven in een dergelijke inrichting absurd en onmenselijk maakt.

Regisseur Brainstorm

Laís Bodanzky

Schrijvers Brainstorm

Luiz Bolognesi

Austregésilo Carrano

Cast Brainstorm

Rodrigo Santoro
Othon Bastos
Cássia Kiss
Dani Nefussi
Cássia Kis
Othon Baston

Alternatieve titels

Bicho de Sete Cabeças

Brainstorm

Filmagenda van Brainstorm

Brainstorm

Wil jij weten waar Brainstorm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Brainstorm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Brainstorm informatie

Benieuwd waar Brainstorm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Brainstorm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Brainstorm al heeft ontvangen.

Brainstorm trailer

Benieuwd of Brainstorm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Brainstorm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Brainstorm kunt kijken!