https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134008-88fa68608e10c125695874d808f474d44f246453/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bier! (2019)

Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.

Bier!

93 minuten 11-12-2019

Filmposter Bier!

Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.

Bier. Eeuwenoud genot en cultureel erfgoed. Traditioneel, natuurlijk, karaktervol. Ambachtelijke meesterbrouwers werken zich uit de naad om de verwachtingen van de consument te overtreffen. Met passie, expertise en liefde voor hun vak onderscheiden ze zich van de standaard bieren en breiden ze de verscheidenheid aan smaken en variëteiten uit. Wat maakt van een biertje nou écht een goed glas bier? Regisseur Friedrich Moser ontmoet zes eigenzinnige brouwers en neemt een duik in de internationale industrie van één van ‘s werelds meest geconsumeerde dranken. Bier! de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur.

Bekijk het aanbod van Bier!

Regisseur Bier!

Friedrich Moser

Schrijvers Bier!

Maarten Schmidt

Michael Seeber

Friedrich Moser

Cast Bier!

Peter Bouckaert
Christoph Bichler
Julia Herz
Steve Hindy

Alternatieve titels

Bier!

Beer! The Best Film Ever Brewed

Bier!

Wil jij weten waar Bier! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bier! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bier! informatie

Benieuwd waar Bier! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bier!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bier! al heeft ontvangen.

Bier! trailer

Benieuwd of Bier! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bier! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bier! kunt kijken!