Bier&Blockbuster Première: Honest Thief (2020)

Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

19-09-2020
Donderdag 8 oktober gaat de actiefilm Honest Thief in première tijdens de Bier & Blockbuster Première! Bij binnenkomst word je getrakteerd op een biertje! De beruchte bankovervaller Tom (Liam Neeson) wil niet dat zijn relatie met Annie op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt en bekent wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan agenten Nivens en Hall op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij hebben alleen eigen plannen met Toms’ gestolen geld… Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn. Donderdag 8 oktober Aanvang: 20.00u Prijs: €12,50 LET OP: Het is uitsluitend mogelijk om online kaarten te kopen. Kassaverkoop en reserveren (telefonisch en online) is niet mogelijk. De kaartverkoop start maandag 21 september.

Regisseur Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

Mark Williams

Schrijvers Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

Onbekend

Cast Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

Liam Neeson
Jai Courtney
Kate Walsh
Anthony Ramos

Filmagenda van Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

Bier&Blockbuster Première: Honest Thief

Wil jij weten waar Bier&Blockbuster Première: Honest Thief op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bier&Blockbuster Première: Honest Thief draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bier&Blockbuster Première: Honest Thief informatie

Benieuwd waar Bier&Blockbuster Première: Honest Thief over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bier&Blockbuster Première: Honest Thief. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bier&Blockbuster Première: Honest Thief al heeft ontvangen.

Bier&Blockbuster Première: Honest Thief trailer

Benieuwd of Bier&Blockbuster Première: Honest Thief iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bier&Blockbuster Première: Honest Thief jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bier&Blockbuster Première: Honest Thief kunt kijken!