Bierproeverij + Film Bier!

Bierproeverij + Film Bier!

228 minuten
Biersommelier Mark van Bergen bedacht het plan om de wereld van film en bier samen te laten komen in een unieke bierproeverij in Cinecitta. Bier en film gaan erg goed samen. We drinken graag een goed glas bier bij een goede film. We hebben daarom de hele wereld afgezocht naar de beste bierfilm en vonden de beste film ooit gebrouwen. Wij mogen u daarom op woensdag 11 december een zeer exclusieve, nog niet eerder in Nederland vertoonde, film aanbieden genaamd BIER! Proef voor aanvang van de film Bier! 5 bieren met deskundige uitleg van Mark én geniet van de bijpassende hapjes gemaakt door de Chef-Kok van Cinecitta. Bier! Ambachtelijke meesterbrouwers werken zich uit de naad om de verwachtingen van de consument te overtreffen. Met passie, expertise en liefde voor hun vak onderscheiden ze zich van de standaardbieren en breiden ze de verscheidenheid aan smaken en variëteiten uit. Wat maakt van een ‘biertje' écht een goed glas bier? Regisseur Friedrich Moser ontmoet zes eigenzinnige brouwers en neemt een duik in de internationale industrie van één van 's werelds meest geconsumeerde dranken. BIER!, de beste film ooit gebrouwen, geeft een blik op de boeiende en gevarieerde biercultuur. Cinecitta nodigt u uit voor een zeer exclusieve vertoning van de deze film in combinatie met een verfrissende bierproeverij. Start bierproeverij: 19.30 uur Start film: 21.45 uur

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Bierproeverij + Film Bier!

Bierproeverij + Film Bier!

Wil jij weten waar Bierproeverij + Film Bier! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bierproeverij + Film Bier! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bierproeverij + Film Bier! informatie

Benieuwd waar Bierproeverij + Film Bier! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bierproeverij + Film Bier!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bierproeverij + Film Bier! al heeft ontvangen.

Bierproeverij + Film Bier! trailer

Benieuwd of Bierproeverij + Film Bier! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bierproeverij + Film Bier! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bierproeverij + Film Bier! kunt kijken!