https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/209343-30c9d7bb31e1c25be14bc9f4f6a38ed75bbf6025/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur (2022)

6
Deze herfstvakantie nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een nieuw beregoed avontuur!

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

6
89 minuten 12-10-2022

Filmposter Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Deze herfstvakantie nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een nieuw beregoed avontuur!

Deze herfstvakantie nemen Patrick de grote bruine beer, Oscar de haas, ooievaar Karl en Panda je mee op een nieuw beregoed avontuur! Als onze dierenvrienden een baby Grizzly horen huilen in het bos, blijkt dit het jong te zijn van de presidentskandidaat. Aan hen de belangrijke taak om de baby weer thuis te brengen. Tijdens hun knotsgekke reis gaan ze met een ballon door de lucht, dwars door de bossen, over water en zelfs door de sneeuw. De jaloerse aasgieren Ron en Billy doen er alles aan om de trip te dwarsbomen, maar die kennen de beste pakketbezorgers van de wereld duidelijk nog niet!

Bekijk het aanbod van Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Regisseur Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Vasiliy Rovenskiy

Schrijvers Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Onbekend

Cast Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Onbekend

Filmagenda van Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur

Wil jij weten waar Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur informatie

Benieuwd waar Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur al heeft ontvangen.

Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur trailer

Benieuwd of Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Big Trip 2: Een Beregoed Avontuur kunt kijken!