https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/158991-842db452abb1af40d1931db87fcbef2fa7edc5f2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bigfoot Family (2020)

6 Angst Geweld
De vader van Adam verdwijnt in Alaska waar hij vecht tegen een groot oliebedrijf. Adam en Bigfoot proberen hem te vinden.

Bigfoot Family

6 Angst Geweld
88 minuten 07-10-2020

Filmposter Bigfoot Family

De vader van Adam verdwijnt in Alaska waar hij vecht tegen een groot oliebedrijf. Adam en Bigfoot proberen hem te vinden.

Bij Adam thuis is het een gezellige bende sinds zijn vader Bigfoot is teruggekeerd uit de wildernis en samen met een heleboel dieren weer bij zijn gezin woont. Bigfoot is een echte ster, terwijl Adam niets liever wil dan een normaal leven. De drukte op school, zijn eerste verliefdheid en het oefenen met zijn superkrachten is al genoeg gedoe. Maar Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska waar oliemaatschappij X-tract een natuurgebied in gevaar brengt. Een paar dagen later verdwijnt hij spoorloos. Samen met zijn moeder, de ondernemende wasbeer Trapper en de onhandige beer Wilbur gaat Adam naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.

Bekijk het aanbod van Bigfoot Family

Regisseurs Bigfoot Family

Ben Stassen

Jérémie Degruson

Ben Stassen en Jeremie Degruson

Schrijvers Bigfoot Family

Cal Brunker

Bob Barlen

Cast Bigfoot Family

Onbekend

Filmagenda van Bigfoot Family

Bigfoot Family

Wil jij weten waar Bigfoot Family op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bigfoot Family draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bigfoot Family informatie

Benieuwd waar Bigfoot Family over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bigfoot Family. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bigfoot Family al heeft ontvangen.

Bigfoot Family trailer

Benieuwd of Bigfoot Family iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bigfoot Family jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bigfoot Family kunt kijken!