https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185219-b63d30ef21a3de6c2ce3789e0bc8ba33c4f3c50d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bigger Than Us (2022)

AL
Melati Wijsen reist de wereld rond om jonge activisten te ontmoeten die de wereld helpen met hun doorzettingsvermogen en onbaatzuchtigheid. Zelf zet Melati zich al sinds haar zesde in tegen de plastic vervuiling in haar thuisland Indonesië.

Bigger Than Us

AL
96 minuten 02-06-2022

Filmposter Bigger Than Us

Melati Wijsen reist de wereld rond om jonge activisten te ontmoeten die de wereld helpen met hun doorzettingsvermogen en onbaatzuchtigheid. Zelf zet Melati zich al sinds haar zesde in tegen de plastic vervuiling in haar thuisland Indonesië.

De Nederlands-Indonesische Melati Wijsen (20) komt al jaren in actie tegen plasticvervuiling en met groot succes; op jonge leeftijd is ze erin geslaagd het eiland Bali vrij te maken van plastic tasjes. Samen met Melati staat er een krachtige generatie op die als doel heeft de wereld te herstellen. Bigger Than Us toont de intrigerende en ontroerende reis van Melati waarbij ze andere jonge changemakers ontmoet die hun leven wijden aan een betere toekomst. Zij zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel. Van de favela's van Rio tot afgelegen dorpen in Malawi, op geïmproviseerde boten aan de kust van het eiland Lesbos tot Indiaanse ceremonies in de bergen van Colorado. In een tijd waarin alles uit elkaar lijkt te vallen, laten deze jonge changemakers op inspirerende wijze zien dat iedereen een verschil kan maken voor een betere wereld. Bigger Than Us van regisseur Flore Vasseur werd mede geproduceerd door Marion Cotillard en werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes in een speciaal klimaat-programma.

Bekijk het aanbod van Bigger Than Us

Regisseur Bigger Than Us

Flore Vasseur

Schrijvers Bigger Than Us

Onbekend

Cast Bigger Than Us

Onbekend

Bigger Than Us

Wil jij weten waar Bigger Than Us op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bigger Than Us draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bigger Than Us informatie

Benieuwd waar Bigger Than Us over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bigger Than Us. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bigger Than Us al heeft ontvangen.

Bigger Than Us trailer

Benieuwd of Bigger Than Us iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bigger Than Us jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bigger Than Us kunt kijken!