Bigil

12 Geweld
163 minuten 2019

Recensies Bigil

Filmposter Bigil

Michael Rayappan, een lokale Don in de misdaadwereld van Chennai, werkt voor het welzijn van mensen in zijn sloppenwijk. Hij heeft een romantische relatie met Angel Aasirvatham, een fysiotherapeute die op het laatste moment weigert met hem te trouwen. Hij heeft een vete met een rivaal die Daniel heet. Op een avond valt Daniel Michael en zijn goede vriend Kathir aan, die de coach is van het Tamil Nadu vrouwenvoetbalteam. Kathir loopt tijdens de aanval rugletsel op, waardoor hij een jaar lang verlamd is. Om het damesvoetbalteam te laten deelnemen aan het komende nationale kampioenschap in Delhi, verzoekt Kathir de Tamil Nadu Football Federation hem te vervangen door zijn voormalige teamgenoot genaamd "Bigil", die niemand minder is dan Michael.

Bekijk het aanbod van Bigil

Filmposter Filmposter Bigil

Regisseur Bigil

Atlee Kumar

Schrijvers Bigil

Onbekend

Cast Bigil

Jackie Shroff
Joseph Vijay
Nayanthara

Bigil

Wil jij weten waar Bigil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bigil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bigil informatie

Benieuwd waar Bigil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bigil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bigil al heeft ontvangen.

Bigil trailer

Benieuwd of Bigil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bigil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bigil kunt kijken!