Bijpraten MIMIK

Bijpraten MIMIK

90 minuten 23-02-2020
De opening van (film)theater en café MIMIK in Deventer komt steeds dichterbij. Het liefst zou de bedrijfsleiding iedereen uitnodigen om te komen kijken op de bouwplaats, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom is iedereen uitgenodigd bij Filmhuis De Keizer om bij te praten over de voortgang van het project.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Bijpraten MIMIK

Helaas draait Bijpraten MIMIK niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 23-02-2020.

Bijpraten MIMIK

Wil jij weten waar Bijpraten MIMIK op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bijpraten MIMIK draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bijpraten MIMIK informatie

Benieuwd waar Bijpraten MIMIK over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bijpraten MIMIK. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bijpraten MIMIK al heeft ontvangen.

Bijpraten MIMIK trailer

Benieuwd of Bijpraten MIMIK iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bijpraten MIMIK jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bijpraten MIMIK kunt kijken!