https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218072-fbd8246f82641e973e5bb518f3d7f0a3420f9736/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bijt (2024)

12
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Bijt

12
106 minuten 06-06-2024

Filmposter Bijt

Mark lijdt aan een intense vorm van zelfhaat, die zich vertaalt in verwaarlozing, verkilling en destructief gedrag. Zelfs als hij trompet speelt, klinkt het somber. De kille troosteloosheid van zijn leefomgeving helpt ook niet mee. Alles en iedereen is eropuit hem de afgrond in te duwen. Maar dan, aan het sterfbed van zijn opa, ontmoet hij Lisa. Er ontstaat een liefdevolle, maar bizarre band. Een band die steeds meer uit controle raakt...
Bijt Bijt Bijt
Filmposter Filmposter Bijt

Regisseur Bijt

Guido Coppis

Schrijvers Bijt

Onbekend

Cast Bijt

Reinout Scholten van Aschat
Frieda Barnhard

Filmagenda van Bijt

Bijt

Wil jij weten waar Bijt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bijt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bijt informatie

Benieuwd waar Bijt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bijt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bijt al heeft ontvangen.

Bijt trailer

Benieuwd of Bijt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bijt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bijt kunt kijken!