https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135704-568ed3c45121b6c4dc1299b1aa08e1744eccaaf9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Un Fils (2020)

12
Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven.

Un Fils

12
95 minuten 10-09-2020

Recensies Un Fils

MovieMeter: 2,5

Filmposter Un Fils

Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven.

Un Fils is een meeslepend familiedrama en indrukwekkend debuut van de Tunesische regisseur Mehdi Barsaoui. Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Wat volgt is een race tegen de klok, waarbij Fares en Meriem geconfronteerd worden met tegenstrijdige emoties en moeilijke keuzes. In een serie wendingen legt het verhaal op ingenieuze wijze de realiteit van de huidige Tunesische samenleving bloot. Un Fils ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film geselecteerd werd voor de Orrizonti-competitie. Sami Bouajila won daar de prijs voor beste acteur voor zijn vertolking van Fares. Op het Internationaal Film Festival van Rotterdam (IFFR) werd de film omarmd door het publiek.
Un Fils Un Fils Un Fils Un Fils Un Fils Un Fils
Filmposter Filmposter Un Fils

Regisseur Un Fils

Mehdi Barsaoui

Schrijvers Un Fils

Mehdi Barsaoui

Cast Un Fils

Sami Bouajila
Noomen Hamda
Najla Ben Abdallah
Youssef Khemiri

Alternatieve titels

Bik Eneich: Un Fils

A Son

Un Fils

Un Fils

Wil jij weten waar Un Fils op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Un Fils draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Un Fils informatie

Benieuwd waar Un Fils over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Un Fils. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Un Fils al heeft ontvangen.

Un Fils trailer

Benieuwd of Un Fils iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Un Fils jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Un Fils kunt kijken!