Bikeriders (2024)

Bikeriders

23-07-2024
The Bikeriders, met in de hoofdrollen Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy en Norman Reedus, volgt de opkomst van een motorclub uit het midwesten van de Verenigde Staten, de Vandals. Gezien door de ogen van de leden, evolueert de club in de loop van tien jaar van een verzamelplaats voor outsiders naar een meer sinistere bende, die de unieke manier van leven van de oorspronkelijke groep bedreigt.

Regisseur Bikeriders

Jeff Nichols

Schrijvers Bikeriders

Onbekend

Cast Bikeriders

Austin Butler
Jodie Comer
Tom Hardy
Michael Shannon
Boyd Holbrook

Bikeriders

Wil jij weten waar Bikeriders op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bikeriders draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bikeriders informatie

Benieuwd waar Bikeriders over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bikeriders. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bikeriders al heeft ontvangen.

Bikeriders trailer

Benieuwd of Bikeriders iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bikeriders jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bikeriders kunt kijken!