https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211586-23ae83018a148e2bcd8f0c3c1796c1350aa54419/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop (2023)

AL
Ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale puzzel af te maken. Deze speciale compilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

AL
70 minuten 24-05-2023

Filmposter Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale puzzel af te maken. Deze speciale compilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

Neem je kindje mee naar een fantastische eerste bioscoopervaring met Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Bekijk zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto's! Hup hup hup hup hup! Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

Bekijk het aanbod van Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop
Filmposter Filmposter Bing en zijn  vriendjes in de bioscoop

Regisseur Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Nicky Phelan

Schrijvers Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Onbekend

Cast Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Onbekend

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop

Wil jij weten waar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop informatie

Benieuwd waar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bing en zijn vriendjes in de bioscoop al heeft ontvangen.

Bing en zijn vriendjes in de bioscoop trailer

Benieuwd of Bing en zijn vriendjes in de bioscoop iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bing en zijn vriendjes in de bioscoop jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bing en zijn vriendjes in de bioscoop kunt kijken!