Binnenstebuiten 2 (2024)

Binnenstebuiten 2

23-07-2024
De stemmen in het hoofd van Riley kennen haar binnenstebuiten, maar deze zomer verandert alles zodra Disney en Pixar in Binnenstebuiten 2 een nieuwe emotie introduceren: onzekerheid. Volgens regisseur Kelsey Mann belooft deze emotie een hoop onrust in het hoofdkwartier. “Onzekerheid is misschien nieuw voor de bestuurders van het hoofdkwartier, maar het is niet het type dat op de achtergrond zal plaatsnemen.”

Regisseur Binnenstebuiten 2

Kelsey Mann

Schrijvers Binnenstebuiten 2

Onbekend

Cast Binnenstebuiten 2

Onbekend

Filmagenda van Binnenstebuiten 2

Binnenstebuiten 2

Wil jij weten waar Binnenstebuiten 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Binnenstebuiten 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Binnenstebuiten 2 informatie

Benieuwd waar Binnenstebuiten 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Binnenstebuiten 2 . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Binnenstebuiten 2 al heeft ontvangen.

Binnenstebuiten 2 trailer

Benieuwd of Binnenstebuiten 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Binnenstebuiten 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Binnenstebuiten 2 kunt kijken!