Bios Plus: Ama Gloria (2024)

Bios Plus: Ama Gloria

22-04-2024
De Bios Plus biedt een speciale ervaring voor oudere filmliefhebbers. Het is een uitgelezen kans om in alle rust te genieten van onze selectie films. Elke twee tot drie weken op donderdagmiddag en maandagavond kiezen we een film uit ons recente aanbod voor een bijzondere voorstelling voor senioren. Tijdens de pauze trakteren we onze Bios Plus-bezoekers op een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Als je je filmticket inlevert, kun je voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee halen. Tickets kosten € 9,50 voor de middagvoorstelling en € 11,00 voor de avondvoorstelling, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. De deuren openen om 13:15 uur en 19:15 uur, met de voorstelling die direct daarna begint om 13:30 uur en 19:30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus-voorstelling bieden we ook een luncharrangement aan voor de middagvoorstelling en een dinerarrangement voor de avondvoorstelling. Voor slechts € 7,50 per persoon krijg je een lunchplank met verrassende lekkernijen, jus d'orange en koffie of thee. Voor € 14,00 per persoon ontvang je een heerlijk diner inclusief een drankje naar keuze. Als je van het lunch- of dinerarrangement gebruik wilt maken, raden we aan om een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn, zodat je rustig kunt genieten. Reserveringen voor de lunch en diner dienen telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Ama Gloria is een ontroerende coming of age film over Cléo en haar kindermeisje Gloria, met een bijzonder sterke acteerprestatie van de jonge Louise Mauroy-Panzani. De zesjarige Cléo (Louise Mauroy-Panzani) groeit op in Parijs. Sinds haar geboorte wordt ze opgevoed door de Kaapverdische Gloria, terwijl haar alleenstaande vader zelden thuis is. Cléo en Gloria zijn onafscheidelijk. Tot Gloria een telefoontje krijgt van haar familie en ze dringend terug naar huis moet om voor haar eigen kinderen te zorgen. Als Cléo de zomer bij Gloria in Kaapverdië mag doorbrengen, vormen deze maanden hun laatste herinneringen samen. Àma Gloria is het indrukwekkende solo-regiedebuut van Marie Amachoukeli, die eerder de Camera d'Or won voor Party Girl met coregisseurs Claire Burger en Samuel Theis. De film ging in première op het Cannes Filmfestival als openingsfilm van de sectie La Semaine de la Critique. 'A debut made dazzling by an astonishingly intricate performance from its six-year-old star,' aldus Variety.

Regisseur Bios Plus: Ama Gloria

Marie Amachoukeli-Barsacq

Schrijvers Bios Plus: Ama Gloria

Onbekend

Cast Bios Plus: Ama Gloria

Arnaud Rebotini
Louise Mauroy-Panzani
Ilça Moreno Zego
Fredy Gomes Tavares
Abnara Gomes Varela

Filmagenda van Bios Plus: Ama Gloria

Bios Plus: Ama Gloria

Wil jij weten waar Bios Plus: Ama Gloria op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: Ama Gloria draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: Ama Gloria informatie

Benieuwd waar Bios Plus: Ama Gloria over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: Ama Gloria. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: Ama Gloria al heeft ontvangen.

Bios Plus: Ama Gloria trailer

Benieuwd of Bios Plus: Ama Gloria iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: Ama Gloria jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: Ama Gloria kunt kijken!