Bios Plus: Back to Black (2024)

Bios Plus: Back to Black

24-04-2024
De Bios Plus biedt een speciale ervaring voor oudere filmliefhebbers. Het is een uitgelezen kans om in alle rust te genieten van onze selectie films. Elke twee tot drie weken op donderdagmiddag en maandagavond kiezen we een film uit ons recente aanbod voor een bijzondere voorstelling voor senioren. Tijdens de pauze trakteren we onze Bios Plus-bezoekers op een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Als je je filmticket inlevert, kun je voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee halen. Tickets kosten € 9,50 voor de middagvoorstelling en € 11,00 voor de avondvoorstelling, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. De deuren openen om 13:15 uur en 19:15 uur, met de voorstelling die direct daarna begint om 13:30 uur en 19:30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus-voorstelling bieden we ook een luncharrangement aan voor de middagvoorstelling en een dinerarrangement voor de avondvoorstelling. Voor slechts € 7,50 per persoon krijg je een lunchplank met verrassende lekkernijen, jus d'orange en koffie of thee. Voor € 14,00 per persoon ontvang je een heerlijk diner inclusief een drankje naar keuze. Als je van het lunch- of dinerarrangement gebruik wilt maken, raden we aan om een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn, zodat je rustig kunt genieten. Reserveringen voor de lunch en diner dienen telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Regisseur Bios Plus: Back to Black

Sam Taylor-Johnson

Schrijvers Bios Plus: Back to Black

Onbekend

Cast Bios Plus: Back to Black

Marisa Abela
Eddie Marsan
Jack O'Connell
Lesley Manville

Bios Plus: Back to Black

Wil jij weten waar Bios Plus: Back to Black op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: Back to Black draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: Back to Black informatie

Benieuwd waar Bios Plus: Back to Black over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: Back to Black. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: Back to Black al heeft ontvangen.

Bios Plus: Back to Black trailer

Benieuwd of Bios Plus: Back to Black iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: Back to Black jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: Back to Black kunt kijken!