Bios Plus: De Mooiste Dag (2024)

Bios Plus: De Mooiste Dag

27-05-2024
De Bios Plus biedt een speciale ervaring voor oudere filmliefhebbers. Het is een uitgelezen kans om in alle rust te genieten van onze selectie films. Elke twee tot drie weken op donderdagmiddag en maandagavond kiezen we een film uit ons recente aanbod voor een bijzondere voorstelling voor senioren. Tijdens de pauze trakteren we onze Bios Plus-bezoekers op een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Als je je filmticket inlevert, kun je voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee halen. Tickets kosten € 9,50 voor de middagvoorstelling en € 11,00 voor de avondvoorstelling, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. De deuren openen om 13:15 uur en 19:15 uur, met de voorstelling die direct daarna begint om 13:30 uur en 19:30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus-voorstelling bieden we ook een luncharrangement aan voor de middagvoorstelling en een dinerarrangement voor de avondvoorstelling. Voor slechts € 7,50 per persoon krijg je een lunchplank met verrassende lekkernijen, jus d'orange en koffie of thee. Voor € 14,00 per persoon ontvang je een heerlijk diner inclusief een drankje naar keuze. Als je van het lunch- of dinerarrangement gebruik wilt maken, raden we aan om een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn, zodat je rustig kunt genieten. Reserveringen voor de lunch en diner dienen telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Schrijfster Jasmijn (Katja Schuurman) zit met een serieus writersblock nadat ze een dodelijk ongeval veroorzaakte. Het enige dat ze nog schrijft zijn talloze – onbeantwoorde - brieven aan Wim, de weduwnaar van het slachtoffer. Jasmijn beseft dat ze zo niet verder kan met haar leven en neemt een vrij radicaal besluit. Zonder iemand iets te zeggen, pakt ze haar koffers en vertrekt naar Marokko waar Wim een hotel runt. Terwijl haar zus en haar uitgever proberen uit te zoeken waar ze is, sluiten Jasmijn en Wim onder de Marokkaanse zon een onverwachte vriendschap. Alleen moet Jasmijn nog wel het juiste moment vinden om te vertellen wie ze daadwerkelijk is.

Regisseur Bios Plus: De Mooiste Dag

Appie Boudellah

Schrijvers Bios Plus: De Mooiste Dag

Onbekend

Cast Bios Plus: De Mooiste Dag

Katja Schuurman
Hajo Bruins
Isa Hoes
Edwin Jonker
Frank Lammers
Thomas van der Vlugt
Soumaya Ahouaoui
Anouk Maas
Hassan Slaby
Daphne Deckers

Filmagenda van Bios Plus: De Mooiste Dag

Bios Plus: De Mooiste Dag

Wil jij weten waar Bios Plus: De Mooiste Dag op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: De Mooiste Dag draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: De Mooiste Dag informatie

Benieuwd waar Bios Plus: De Mooiste Dag over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: De Mooiste Dag. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: De Mooiste Dag al heeft ontvangen.

Bios Plus: De Mooiste Dag trailer

Benieuwd of Bios Plus: De Mooiste Dag iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: De Mooiste Dag jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: De Mooiste Dag kunt kijken!