Bios Plus: De Vuurlinie 16+ (2023)

Bios Plus: De Vuurlinie 16+

28-09-2023
De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald. Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers). De aanvang is vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 7,50 per persoon ontvang je: een lunchplank met lunch verrassingen en jus d'orange, koffie of thee. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dienen daarnaast telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt Marco echter in opspraak. Tegelijk worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen en in de media en op straat heeft iedereen een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit. LET OP: Volgens de wet krijgen jongeren onder de 16 jaar geen toegang tot deze film. Bij twijfel wordt om legitimatie gevraagd. Indien deze ontbreekt zal de toegang worden geweigerd.

Regisseur Bios Plus: De Vuurlinie 16+

Roel Reiné

Schrijvers Bios Plus: De Vuurlinie 16+

Onbekend

Cast Bios Plus: De Vuurlinie 16+

Waldemar Torenstra
Sallie Harmsen
Jeroen Spitzenberger
Angela Schijf
Pierre Bokma
Huub Stapel
Tibor Lukacs
Zouhair Mtazi
Sanne Langelaar
Mike Weerts
Pepijn Schoneveld
Steef de Bot
Olaf Ait Tami
Tim Olivier Somer
Yamill Jones
Illias Adab

Filmagenda van Bios Plus: De Vuurlinie 16+

Bios Plus: De Vuurlinie 16+

Wil jij weten waar Bios Plus: De Vuurlinie 16+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: De Vuurlinie 16+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: De Vuurlinie 16+ informatie

Benieuwd waar Bios Plus: De Vuurlinie 16+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: De Vuurlinie 16+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: De Vuurlinie 16+ al heeft ontvangen.

Bios Plus: De Vuurlinie 16+ trailer

Benieuwd of Bios Plus: De Vuurlinie 16+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: De Vuurlinie 16+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: De Vuurlinie 16+ kunt kijken!