Bios Plus: Jeanne du Barry (2023)

Bios Plus: Jeanne du Barry

28-09-2023
De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald. Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers). De aanvang is vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 7,50 per persoon ontvang je: een lunchplank met lunch verrassingen en jus d'orange, koffie of thee. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dienen daarnaast telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Als vrouw uit de arbeidersklasse snakt de jonge Jeanne Vaubernier naar een hogere status, een haast onmogelijke droom die toch uitkomt door haar charmes; stapje voor stapje lukt het haar de sociale ladder te bestijgen. Wanneer ze koning Lodewijk XV ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Ze wordt zijn courtisane. Een schandaal in Versailles, want niemand wil een straatmeisje aan het hof. Openingsfilm van het Filmfestival van Cannes.

Regisseur Bios Plus: Jeanne du Barry

Maïwenn

Schrijvers Bios Plus: Jeanne du Barry

Onbekend

Cast Bios Plus: Jeanne du Barry

Johnny Depp
Maïwenn
Benjamin Lavernhe
Melvil Poupaud
Pierre Richard
Pascal Greggory
India Hair

Filmagenda van Bios Plus: Jeanne du Barry

Bios Plus: Jeanne du Barry

Wil jij weten waar Bios Plus: Jeanne du Barry op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: Jeanne du Barry draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: Jeanne du Barry informatie

Benieuwd waar Bios Plus: Jeanne du Barry over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: Jeanne du Barry. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: Jeanne du Barry al heeft ontvangen.

Bios Plus: Jeanne du Barry trailer

Benieuwd of Bios Plus: Jeanne du Barry iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: Jeanne du Barry jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: Jeanne du Barry kunt kijken!