Bios Plus: Laatste Ronde (2024)

Bios Plus: Laatste Ronde

24-04-2024
De Bios Plus biedt een speciale ervaring voor oudere filmliefhebbers. Het is een uitgelezen kans om in alle rust te genieten van onze selectie films. Elke twee tot drie weken op donderdagmiddag en maandagavond kiezen we een film uit ons recente aanbod voor een bijzondere voorstelling voor senioren. Tijdens de pauze trakteren we onze Bios Plus-bezoekers op een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Als je je filmticket inlevert, kun je voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee halen. Tickets kosten € 9,50 voor de middagvoorstelling en € 11,00 voor de avondvoorstelling, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. De deuren openen om 13:15 uur en 19:15 uur, met de voorstelling die direct daarna begint om 13:30 uur en 19:30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus-voorstelling bieden we ook een luncharrangement aan voor de middagvoorstelling en een dinerarrangement voor de avondvoorstelling. Voor slechts € 7,50 per persoon krijg je een lunchplank met verrassende lekkernijen, jus d'orange en koffie of thee. Voor € 14,00 per persoon ontvang je een heerlijk diner inclusief een drankje naar keuze. Als je van het lunch- of dinerarrangement gebruik wilt maken, raden we aan om een uur voor aanvang van de voorstelling aanwezig te zijn, zodat je rustig kunt genieten. Reserveringen voor de lunch en diner dienen telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Als jeugdvrienden André, Bart en David, allen diep in de 50, gaan klussen in een oude opgekochte hoeve van vriend Joost in België, blijken ze niet langer onsterfelijk. Ze wisselen nog steeds moeiteloos loodzware ernst af met slap ouwehoeren, maar daarmee ontkomen ze niet aan het feit dat ze ouder worden. Loyaliteit, noodlot en humor zijn hun reddingsboei om de volgende fase in hun leven onder ogen te zien.

Regisseur Bios Plus: Laatste Ronde

Boris Paval Conen

Schrijvers Bios Plus: Laatste Ronde

Onbekend

Cast Bios Plus: Laatste Ronde

Wim Opbrouck
Rosa Kreulen
Wilfried de Jong
Leopold Witte
Reinout Bussemaker

Filmagenda van Bios Plus: Laatste Ronde

Bios Plus: Laatste Ronde

Wil jij weten waar Bios Plus: Laatste Ronde op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: Laatste Ronde draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: Laatste Ronde informatie

Benieuwd waar Bios Plus: Laatste Ronde over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: Laatste Ronde. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: Laatste Ronde al heeft ontvangen.

Bios Plus: Laatste Ronde trailer

Benieuwd of Bios Plus: Laatste Ronde iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: Laatste Ronde jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: Laatste Ronde kunt kijken!