Bios Plus: Rocco & Sjuul (2024)

Bios Plus: Rocco & Sjuul

16-06-2024
De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald. Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers). De aanvang is vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 7,50 per persoon ontvang je: een lunchplank met lunch verrassingen en jus d'orange, koffie of thee. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dienen daarnaast telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Voor mantelzorgster en oma Sjuul gaat het leven zijn gangetje totdat ze haar jeugdliefde weer ontmoet, de avontuurlijke en flamboyante Rocco met wie ze vroeger heeft gedanst. Hun opbloeiende verliefdheid zorgt voor onenigheid in de families. Durven Rocco en Sjuul tot ontevredenheid van hun omgeving toch voor elkaar te kiezen? Is het ooit te laat om opnieuw te beginnen?

Regisseur Bios Plus: Rocco & Sjuul

Anna van der Heide

Schrijvers Bios Plus: Rocco & Sjuul

Onbekend

Cast Bios Plus: Rocco & Sjuul

Beppie Melissen
Sabri Saad El-Hamus
Anniek Pheifer

Bios Plus: Rocco & Sjuul

Wil jij weten waar Bios Plus: Rocco & Sjuul op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: Rocco & Sjuul draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: Rocco & Sjuul informatie

Benieuwd waar Bios Plus: Rocco & Sjuul over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: Rocco & Sjuul. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: Rocco & Sjuul al heeft ontvangen.

Bios Plus: Rocco & Sjuul trailer

Benieuwd of Bios Plus: Rocco & Sjuul iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: Rocco & Sjuul jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: Rocco & Sjuul kunt kijken!