Bios Plus: The Miracle Club (2024)

Bios Plus: The Miracle Club

16-06-2024
De Bios Plus is een voorstelling speciaal voor senioren. En is de ideale gelegenheid om op een rustig moment te genieten van ons filmaanbod. Eens in de twee à drie weken wordt er op donderdagmiddag een film uit ons recente programma geselecteerd voor een speciale seniorenvoorstelling. Bios Plus bezoekers ontvangen in de pauze een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers. Tegen inlevering van het filmticket kan er voor slechts € 1,00 een tweede kopje koffie of thee worden gehaald. Tickets bedragen € 9,50 per stuk (inclusief kopje koffie of thee met iets lekkers). De aanvang is vanaf 13.15 uur, de voorstelling begint aansluitend om 13.30 uur. Voorafgaand aan de Bios Plus voorstelling bieden wij ook een luncharrangement aan. Voor slechts € 7,50 per persoon ontvang je: een lunchplank met lunch verrassingen en jus d'orange, koffie of thee. Wanneer je gebruik maakt van de lunch raden wij je aan een uur voordat de voorstelling begint aanwezig te zijn. Dan heb je voldoende tijd om rustig hiervan te genieten. Reserveringen voor de lunch dienen daarnaast telefonisch te worden doorgegeven via 0512-543806. Let op: Reserveren is gewenst. Gereserveerde tickets dienen uiterlijk een kwartier voordat de voorstelling begint te zijn afgehaald. Niet in combinatie met andere (kortings)acties.  Online aankopen: Bios Plus tickets worden geplaceerd in de zaal. Houd er rekening mee dat de tickets die online zijn gekocht, omgewisseld moeten worden voor een geldig zaalbewijs. Dit doe je bij de ticketzuil bij de ingang op de dag dat de vertoning plaatsvindt. Filmomschrijving: Dublin, 1968: Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken, weg van de dagelijkse sleur. Met het winnen van een pelgrimstocht naar de heilige stad Lourdes komt dit voor de gelukkigen Lily, Eileen, en Dolly ineens binnen handbereik. Ze krijgen de kans om zich uit te leven, het leven te vieren en te genieten van hun onafhankelijkheid. Al snel wordt duidelijk dat er meer bij komt kijken en worden de vrouwen geconfronteerd met persoonlijke obstakels. Langzaam maar zeker beginnen ze hun allergrootste geschenk op waarde te schatten: de kracht van hun vriendschap.

Regisseur Bios Plus: The Miracle Club

Thaddeus O'Sullivan

Schrijvers Bios Plus: The Miracle Club

Onbekend

Cast Bios Plus: The Miracle Club

Laura Linney
Maggie Smith
Kathy Bates

Bios Plus: The Miracle Club

Wil jij weten waar Bios Plus: The Miracle Club op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bios Plus: The Miracle Club draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bios Plus: The Miracle Club informatie

Benieuwd waar Bios Plus: The Miracle Club over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bios Plus: The Miracle Club. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bios Plus: The Miracle Club al heeft ontvangen.

Bios Plus: The Miracle Club trailer

Benieuwd of Bios Plus: The Miracle Club iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bios Plus: The Miracle Club jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bios Plus: The Miracle Club kunt kijken!