Birgit Schuurman & Band - Struikelen (2024)

Birgit Schuurman & Band - Struikelen

27-05-2024
Leven we ons leven niet gewoon allemáál vooruit struikelend? Na elke struikel weer een stapje verder. Hoe vaak struikel je naar achteren? Ik weet vaak niet wat ik zoek Meestal bots ik zo tegen het leven aan En stiekem denk ik dat iedereen precies hetzelfde is als ik En gewoon maar wat doet Ik sta morgen op, als ik val vandaag Met haar hart op de tong en de longen uit ‘t lijf zingt Birgit voor het eerst alles in het Nederlands. In een zeer persoonlijke voorstelling, zonder opsmuk; eerlijker dan dit wordt het niet. Klassiekers en onverwachte bewerkingen smelten samen met de nummers van haar nieuwe album, die ze schreef met o.a. Linde Schöne, Iris Penning en Stephanie Struijk. Al zingend en vertellend duikt Birgit met ons in de soms hilarische chaos van haar hoofd dat altijd “aanstaat”. Mogen we van onszelf nog wel struikelen of schamen we ons daarvoor? Er zit schoonheid in het bijna vallen, in het schrikmoment, in de poging om niet te vallen. Soms durven vallen en volledig op je bek gaan is nodig. Stilstaan is veilig, maar struikelen is beweging. Struikelen is een muziektheatervoorstelling over je best willen doen. Voor jezelf en voor de ander, maar daar lang niet altijd in slagen. Vallen en weer opstaan; verliezen en weer vinden. Dus struikel maar!

Regisseur Birgit Schuurman & Band - Struikelen

Onbekend

Schrijvers Birgit Schuurman & Band - Struikelen

Onbekend

Cast Birgit Schuurman & Band - Struikelen

Onbekend

Filmagenda van Birgit Schuurman & Band - Struikelen

Birgit Schuurman & Band - Struikelen

Wil jij weten waar Birgit Schuurman & Band - Struikelen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Birgit Schuurman & Band - Struikelen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Birgit Schuurman & Band - Struikelen informatie

Benieuwd waar Birgit Schuurman & Band - Struikelen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Birgit Schuurman & Band - Struikelen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Birgit Schuurman & Band - Struikelen al heeft ontvangen.

Birgit Schuurman & Band - Struikelen trailer

Benieuwd of Birgit Schuurman & Band - Struikelen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Birgit Schuurman & Band - Struikelen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Birgit Schuurman & Band - Struikelen kunt kijken!