Birth (2004)

6 Geweld Angst Grof taalgebruik

Birth

6 Geweld Angst Grof taalgebruik
100 minuten Drama, Mysterie, Fantasie, Thriller 2004

Recensies Birth

MovieMeter: 2,91
Metacritic: 50,1
Rotten Tomatoes 38

Filmposter Birth

Anna, een vrouw van rond de dertig, staat tien jaar na de dood van haar echtgenoot op het punt om opnieuw te trouwen. Tijdens de verjaardag van haar moeder ontmoet Anna een 10-jarige jongen die haar vertelt dat hij de reïncarnatie is van haar overleden echtgenoot. Het leven van Anna komt door die gebeurtenis flink overhoop te liggen.
Filmposter Filmposter Birth

Regisseur Birth

Jonathan Glazer

Schrijvers Birth

Jean-Claude Carrière

Milo Addica

Jonathan Glazer

Cast Birth

Cameron Bright
Danny Huston
Nicole Kidman
Lauren Bacall

Birth

Wil jij weten waar Birth op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Birth draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Birth informatie

Benieuwd waar Birth over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Birth. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Birth al heeft ontvangen.

Birth trailer

Benieuwd of Birth iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Birth jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Birth kunt kijken!