Black Panther

Black Panther

134 minuten Actie, Science fiction, Avontuur 2018
Metacritic: 88,1
MovieMeter: 3,08
Rotten Tomatoes 97
T'Challa keert terug naar het geïsoleerde, technologisch geavanceerde land Wakanda om zijn plaats als koning in te nemen. Wanneer er echter een oude vijand op de radar verschijnt, wordt T'Challa als koning op de proef gesteld. Hij wordt meegesleurd in een conflict dat het lot van Wakanda en de hele wereld in gevaar brengt.

Geregisseerd door

Ryan Coogler

Schrijvers

Ryan Coogler

Stan Lee

Jack Kirby

Joe Robert Cole

Cast

Lupita Nyong'o
Michael B. Jordan
Danai Gurira
Chadwick Boseman

Filmagenda van Black Panther

Black Panther

Wil jij weten waar Black Panther op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Black Panther draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Black Panther informatie

Benieuwd waar Black Panther over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Black Panther. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Black Panther al heeft ontvangen.

Black Panther trailer

Benieuwd of Black Panther iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Black Panther jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Black Panther kunt kijken!