https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219671-807d13ad2a36d8bca8c5e033d88e848380d752b7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Black tea (2024)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Black tea

AL
110 minuten 13-06-2024

Filmposter Black tea

Black Tea, de nieuwe film van Abderrahmane Sissako (Timbuktu), is een oogverblindende film over verboden romantiek en de kunst van het theezetten. Op haar trouwdag laat Aya (Nina Mélo), een jonge vrouw uit Ivoorkust, haar aanstaande voor het altaar staan. Ze vlucht naar Guangzhou in China, waar ze werk vindt in de theewinkel van Cai (Han Chang). Hij leert haar alle geheimen van het vak: van de verschillende soorten thee tot de oude tradities van het theezetten. Als Aya en Cai verliefd worden, blijft het verleden ze achtervolgen. Ook wordt de Afrikaanse gemeenschap niet volledig geaccepteerd in China. Aya en Cai vinden een gedeeld verlangen bij elkaar, maar is dat bestand tegen de vooroordelen van hun omgeving? De wereldpremière van Black Tea was op het Internationaal filmfestival van Berlijn, waar de film in de hoofdcompetitie meedong naar de Gouden Beer.

Regisseur Black tea

Abderrahmane Sissako

Schrijvers Black tea

Onbekend

Cast Black tea

Han Chang
Nina Melo
Michael Chang
Ke-Xi Wu

Filmagenda van Black tea

Black tea

Wil jij weten waar Black tea op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Black tea draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Black tea informatie

Benieuwd waar Black tea over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Black tea. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Black tea al heeft ontvangen.

Black tea trailer

Benieuwd of Black tea iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Black tea jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Black tea kunt kijken!